Juhlat

Juhlat

Kalliolaakson linna ja sitä ympäröivä upea luonto sekä ruoka, josta linna on tunnettu, takaavat mainiot puitteet onnistuneeseen juhlaan. Katettuun ulkopaviljonkiin lammen rannalla mahtuu 100-140 henkilöä. Patiolämmittimet ja takka takaavat lämmön viileämmälläkin säällä. Paviljongin toisessa päässä on ulkokeittiö leivinuuneineen. Toisessa päässä on tallisaluuna. Illan hämärtyessä ulkolyhdyt ja kynttilät loistavat romantiikkaa. Talvikuukausina juhlia vietetään linnan sisällä tunnelmallisessa salissa ja kirjastossa, jonne mahtuu n. 70 henkeä. 200-300 vuotta vanhoista lattioista johtuen sisätiloissa voi käyttää ainoastaan pehmeitä tossuja ja villasukkia, joita meiltä löytyy käyttöönne.

Kokoukset

Kokoustilamme ovat tunnelmalliset ja inspiroivat. Niihin mahtuu enimmillään 50 henkeä. Käytössä ovat fläppitaulu, piirtoheitin ja projektori. Kysy tarkemmin muista apuvälineistä kuten internet-yhteydestä. Ryhmätyöskentelyyn käytössäsi ovat myös muut tilamme. Erityisesti kesäaikaan ympäröivä luonto tarjoaa elämyksellisen ryhmätyöympäristön.

Ruoka

Käytämme ruoan valmistuksessa aitoa voita ja kermaa sekä ehdottomasti parhaita raaka-aineita suosien aina luomua ja lähiruokaa. Kaikki on itse tehtyä hyytelöistä leipään. On kalaa, riistaa ja lintua, luomua aina mahdollisuuksien mukaan. Otamme luonnollisesti huomioon myös teidän toiveenne. Koska Kalliolaakson linna on yksityiskoti, meillä ei ole alkoholitarjoilua. Sopimuksen mukaan voitte tuoda omat alkoholijuomat.