Lounaskahvila

Lounaskahvila

Linnan tiluksille on avattu kesällä 2015 tornikahvila, jossa pääset nauttimaan maittavaa lounasta ja emännän leipomia herkkuja. Istu muurilla ja nauti ihanasta maisemasta ja luonnonrauhasta! Sateen sattuessa kahvilan antimia voi nauttia myös muurisalin ja tornin sisätiloissa.

Kahvila on kesäkaudella kesä-elokuun 2021 auki seuraavasti:

  • 1.6.-27.6. tiistai-torstai klo 12-18
  • 28.6.-14.8. tiistai-perjantai klo 12-18 ja lauantaisin klo 11-16
  • 15.-28.8. tiistai-torstai klo 12-18

Koronaviruksen varotoimien johdosta noudatamme AVI:n ja valtiovallan ohjeistuksia hygienian osalta. Tilaukset ja tarjoilut tapahtuvat suoraan pöytiin. Pöydät on järjestetty turvavälit huomioon ottaen. Tarvittaessa yksi henkilö voi tulla kerrallaan myymälätiskille katsomaan mitä on tarjolla. Voit myös ostaa herkut kahvilasta ja nauttia ne linnanmuurin vieressä olevassa paviljongissa pöydän ääressä tai puutarha-alueella piknikinä mikäli haluat olla omassa rauhassa. Syötävää voi myös tilata etukäteen takeaway-annoksina, jopa suoraan autoon kannettuna!

Kesän uutuutena on etukäteen tilattava piknik-kori, jonka voit ottaa mukaasi peuranpolkuretkelle Kalliolaakson upeassa metsässä. Voit ostaa piknik-koriin haluamiasi herkkuja kahvilan listalta. Kolme eritasoista reittiä on merkitty selkeästi polkujen varrelle (valkoinen, keltainen, punainen). Polkujen varrelta löytyy sopivia paikkoja rauhalliselle piknikille. Huomiona että reitit ovat melko vaativia metsämaastoja, joten kysy lisää henkilökunnalta mikäli kiinnostuksesi heräsi!

Muistathan että käsityöpuoti on myös avoinna lounaskahvilan yhteydessä. Puoti on avoinna myös muina aikoina sopimuksesta. Meiltä voi ostaa myös lahjakortteja.

Sydämellisesti tervetuloa Kalliolaaksoon!

Voit myös varata omalle ryhmällesi yksityistilaisuuden etukäteen suunnitellun menun kera.

Ann ja Olavi 0400 534 339
Osoite: Tyvennöntie 78, 25520 Perniö as. (Salo)